Mind a(z) 28 találat megjelenítve
A hozzáadott cukor nélküli süteménykülönlegességben a sárgabaracké a főszerep. A zamatos gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval. Szeletenkénti energiatartalma 206,3 kcal, és szénhidrátértéke 12,4 gramm (gluténmentes, cukormenetes).
Roppanós csokoládés mogyorópraliné alapon lágy mogyorómousse egy réteg birsalmazselével.
Lágy citromos joghurtkrém narancszselével.
Könnyű kakaós piskótán friss eperfőzet, rajta vaníliás tejberizs majd egy újabb eperréteg zárja le ezt a tavaszias ízvilágú tortát.
Tönkölylisztből készült vajas linzertésztán friss eperből és rebarbarából tápiókagyönggyel főzött töltelék, nádcukorral édesítve.
Tönkölyliszttel készült vajas linzertésztán fahéjas szilvatöltelék.
Vajas, karamellizált, roppanós lapok között lágy vaníliakrém és idénygyümölcsök (tojásmentes).
Házi főzésű, krémes, sűrű forró csokoládé.
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal. RÉSZLETEK
Sütőtökös piskótán eperfőzet, rajta egy kókuszos-tejszínes krém, tetején karamell öntet.
Kávés piskótalapok között lágy mascarponés mandulakrém rétegezve, mézzel édesítve.
Ananászos-diós-répás, fahéjjal fűszerezett rétegek között mascarponés krémsajt (tojásmentes).
Mandulás breton alapon lágy pisztáciamousse egy réteg málnazselével a közepén (glutén-, tej-, cukormentes, eritrittel és xilittel)
Lágy, kakaós piskótán málnakrém és frissítő mentás tejszínhab.
Lágy vaníliás, matchás kókusztejjel főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (gluténmentes, tejmentes, nádcukorral).
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós… RÉSZLETEK
A süteménykülönlegességet a nyári napraforgó mezők inspirálták, így született meg a vilmoskörte üdeségének, a hársmézes friss joghurt savanykásságának, a pirított napraforgó telt ízének és a karamellizált csokoládé eleganciájának tökéletes találkozása. Szigorúan csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat tartalmaz (gluténmentes).
Mákos-zabpelyhes almás alapon lágy narancsos joghurtkrém (nyers torta, tojásmentes, lisztmentes, nyírfacukorral).
Mandulalisztes piskótán lágy citromos bodzakrém (gluténmentes).
Mandulaliszttel készült piskótán ropogós pisztáciakrém, melyet a habkönnyű laktózmentes eperkrém koronáz meg (nádcukorral).
Főzött kókuszkrém fehér csokoládéba mártva és pirított mandulába hempergetve.
Sütőtökös piskótán ropogós étcsokoládékrém, azon tejszínes sós karamellakrém majd karamellöntet zárja a torta tetejét.
A kreáció ízvilágát a kellemesen savanykás, fahéjas meggylekvár és a könnyű meggyes habkrém adja, melyet a tejszínes-zabpelyhes angolkrém tesz teljessé. A tortát cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet koszorúszerűen borít a liofilizált meggy. Szeletenként 13,3 g szénhidrátot és 252,5 kcal-t tartalmaz.
Roppanós lapok között könnyű vaníliás tejszínkrém, melyet egy habkönnyű levendulás krém és levendulás fondant koronáz meg (tojásmentes).
Mandulás-datolyás alapon lágy kókuszkrém (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral).