Mind a(z) 41 találat megjelenítve
Habkönnyű kávékrém 100% arabica kávéból (gluténmentes).
A hozzáadott cukor nélküli süteménykülönlegességben a sárgabaracké a főszerep. A zamatos gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval. Szeletenkénti energiatartalma 206,3 kcal, és szénhidrátértéke 12,4 gramm (gluténmentes, cukormenetes).
Roppanós csokoládés mogyorópraliné alapon lágy mogyorómousse egy réteg birsalmazselével.
Lágy citromos joghurtkrém narancszselével.
Zabpelyhes-tönkölylisztes linzertésztán kissé fanyar diós sárgabaracktöltelék, tetején étcsokicsíkok és pirított dió (tejmentes, tönkölyliszttel, nádcukorral)
Tönkölylisztből készült vajas linzertésztán friss eperből és rebarbarából tápiókagyönggyel főzött töltelék, nádcukorral édesítve.
Tönkölyliszttel készült vajas linzertésztán fahéjas szilvatöltelék.
Saját készítésű rumos gesztenyekrémet mártunk étcsokoládéba (gluténmentes).
Kakaós piskótán lágy, rumos gesztenyekrém, a tetején egy réteg tejszínhabbal.
Házi főzésű, krémes, sűrű forró csokoládé.
Házilag készítünk többféle, magas minőségű gesztenyéből pici rummal pürét, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk (gluténmentes).
A torta alapja egy lisztmentes, mogyorós dacquoise felvert karamellizált csokoládés fahéj ropogóssal. RÉSZLETEK
Sütőtökös piskótán eperfőzet, rajta egy kókuszos-tejszínes krém, tetején karamell öntet.
Kávés piskótalapok között lágy mascarponés mandulakrém rétegezve, mézzel édesítve.
Ananászos-diós-répás, fahéjjal fűszerezett rétegek között mascarponés krémsajt (tojásmentes).
Rizslisztes, májkrémes-sütőtökös kutyustorta. Rendelhető 6, 10, 14 szeletes nagyságban Ára 950 Ft/szelet
Datolyás-mandulás alapon friss málnás kesudiókrém (nyers, vegán, tej-, glutén-, tojásmentes, rizssziruppal).
Mandulás breton alapon lágy pisztáciamousse egy réteg málnazselével a közepén (glutén-, tej-, cukormentes, eritrittel és xilittel)
Fehér piskótán főzött párizsikrém és marcipánrétegek, tetején könnyed kávéhab.
Lágy vaníliás, matchás kókusztejjel főtt tápiókapuding friss idénygyümölccsel (gluténmentes, tejmentes, nádcukorral).
Mandulalisztes, zabpelyhes piskótán egy réteg lágy mascarpones gesztenyekrém és egy réteg habkönnyű matcha teás mascarponekrém (gluténmentes, eritrittel édesítve).
Ropogós vajaslapokon meggyzselé és mákos tejszínkrém (tojásmentes).
Mandulás máktorta a tetején főzött meggykrémmel (glutén-, tej-, cukormentes, xilittel édesítve)
Az elegáns küllemű, hozzáadott cukor nélküli tortában az üde, kellemesen savanykás málnavelő, a fehércsokoládés pisztácia ropogós… RÉSZLETEK
A süteménykülönlegességet a nyári napraforgó mezők inspirálták, így született meg a vilmoskörte üdeségének, a hársmézes friss joghurt savanykásságának, a pirított napraforgó telt ízének és a karamellizált csokoládé eleganciájának tökéletes találkozása. Szigorúan csak kiváló minőségű, természetes és egészséges alapanyagokat tartalmaz (gluténmentes).
Mákos-zabpelyhes almás alapon lágy narancsos joghurtkrém (nyers torta, tojásmentes, lisztmentes, nyírfacukorral).
Mandulalisztes piskótán lágy citromos bodzakrém (gluténmentes).
Az egészséges finomságokat szakértő segítségével fejlesztettük ki.
Főzött kókuszkrém fehér csokoládéba mártva és pirított mandulába hempergetve.
Sütőtökös piskótán ropogós étcsokoládékrém, azon tejszínes sós karamellakrém majd karamellöntet zárja a torta tetejét.
Fehér és barna piskóta között főzött tejszínes krém, melyet rétegezve, dióval, mazsolával, tejszínhabbal és belga csokoládé öntettel tálalunk.
A kreáció ízvilágát a kellemesen savanykás, fahéjas meggylekvár és a könnyű meggyes habkrém adja, melyet a tejszínes-zabpelyhes angolkrém tesz teljessé. A tortát cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet koszorúszerűen borít a liofilizált meggy. Szeletenként 13,3 g szénhidrátot és 252,5 kcal-t tartalmaz.
Kókuszos-mandulás nyers golyók (tej-, tojásmentes, rizssziruppal).
Mandulás-datolyás alapon lágy kókuszkrém (glutén-, tej-, tojásmentes, nádcukorral).
Diós piskótán extra lágy diómousse egy réteg sárgabarackzselével, melyet rumos trüffelköpeny zár le (gluténmentes)